Eerlijk duurt het langst. Deze uitdrukking is van toepassing op Maleo. Met een rechtlijnig en eenduidig design is zij precies wat ze moet zijn: een tijdloze tafel. Haar sobere en veranderlijke vorm maakt haar begeerlijk, want ze kan worden aangepast aan ieder uitgebreid tafelgezelschap en ieder interieur.

Het subtiel van het onderstel, meer bepaald van het hoekige juk, afgezette tafelblad geeft Maleo een bijzondere toets. De combinatie van materiaal, structuur en kleur benadrukt de sobere stijl of houdt haar eenvoudig. Hoe dan ook, de oprechtheid van Maleo is echt, per slot van rekening is zij één van ons.

SOFTMOTION – ONZE UITTREKSYSTEMEN IN HIGH-END-KWALITEIT VOOR HET GEDEMPT OPENEN VAN HET KLAPBLAD


Al vele jaren marktleider: onze tafels met klapblad. Waarom? Het systeem is eenvoudig te bedienen. De slechts 40 millimeter dunne geleiderail biedt voordelen: de benen zijn vrij, kunnen zelfs over elkaar worden geslagen en de meeste stoelen met armleuningen kunnen er onder worden geschoven.

Aan de smalle zijde van de tafel wordt de handig te bedienen hendel van de vergrendeling losgezet. Het uittrekbare blad loopt vederlicht en zacht, de nlegelementen centreren zichzelf. De vergrendeling wordt opnieuw vastgezet en klaar. Ook zware inlegbladen uit glas of keramiek met een lengte tot 110 centimeter kunnen worden ingebouwd. Uitgetrokken blijft iedere tafel stabiel en het blad recht. 

Willisau Switzerland: Precies op maat.