Vroeg of laat perfect.

Een attribuut waarop een tafel zich kan laten voorstaan, zou niet fragiel kunnen zijn? Prato bewijst het tegendeel. Zij is erg trots op haar fijne lijn. Inzinkingen kent zij dan ook niet – zij steunt op hoogstabiele dragers. Op virtuoze wijze verenigt zij esthetiek met functionaliteit. Haar verscheidenheid aan materiaal bevredigt iedere smaak en met aantrekkelijke condities geeft ze er nog een bonus bovenop. 

Prato slaat een goed figuur met uittrekbare bladen of in een vaste uitvoering. Deze tafel is niet zuinig met haar charmes, maar houdt zich discreet op de achtergrond als ze niet in het centrum staat.

SOFTMOTION – ONZE UITTREKSYSTEMEN IN HIGH-END-KWALITEIT VOOR HET GEDEMPT OPENEN VAN HET KLAPBLAD


Al vele jaren marktleider: onze tafels met klapblad. Waarom? Het systeem is eenvoudig te bedienen. De slechts 40 millimeter dunne geleiderail biedt voordelen: de benen zijn vrij, kunnen zelfs over elkaar worden geslagen en de meeste stoelen met armleuningen kunnen er onder worden geschoven.

Aan de smalle zijde van de tafel wordt de handig te bedienen hendel van de vergrendeling losgezet. Het uittrekbare blad loopt vederlicht en zacht, de nlegelementen centreren zichzelf. De vergrendeling wordt opnieuw vastgezet en klaar. Ook zware inlegbladen uit glas of keramiek met een lengte tot 110 centimeter kunnen worden ingebouwd. Uitgetrokken blijft iedere tafel stabiel en het blad recht. 

Willisau Switzerland: Precies op maat.